Chok: Byrådsmedlem fjernet fra sit job på DR Syd

Byrådsmedlem Poul Erik Jensen (S) fra Vamdrup meddelte fornylig, at han stopper i Kolding Byråd. Det skyldes at han skulle vælge mellem byrådet eller sit job på DR Syd.

Men efter mere end 17 års ansættelse på DR Syd i Aabenraa blev Poul Erik Jensen bedt om at rydde sit skrivebord på DR Syd. Det fik han besked på fra stationens nye chef, Inga Vind.

Poul Erik Jensen er nu blevet forflyttet til nyt job i Aarhus, hvor han starter i morgen:

- Det betyder, at jeg får 236 kilometer til og fra mit arbejde hver dag. I Aarhus skal fremover skal arbejde i DR´s trafikcenter, hvorfra der sendes RDS´er til trafikanterne, siger Poul Erik Jensen til Vamdrup Netavis.

Læs også: DR-chef tvinger journalist til at fravælge lokalpolitik

Han fik allerede den 20. august  besked på, at han ikke længere kunne fortsætte i arbejdet som jourhavende på morgenradioen og heller ikke som erhvervsreporter.

- Hvis jeg skulle fortsætte var betingelsen, at jeg stoppede som kommunalpolitiker i Kolding Byråd. Derfor meddelte jeg, at jeg ikke genopstillede ved det kommende kommunalvalg. Men det var desværre ikke nok, siger en skuffet Poul Erik Jensen.

- Jeg blev i stedet tilbudt at lave spørgsmål til udsendelsen Danmarksmester og noget i forbindelse med Danmarksindsamlingen næste år. Det takkede jeg nej til, fordi det var arbejdsopgaver som lå langt fra mit arbejde gennem mange år i DR som nyhedsjournalist fra i dag blev jeg så fjernet fra mit arbejde, fortsætter han og føjer til:

- Nu har jeg accepteret et tilbud om at blive overflyttet til DR i Aarhus, hvor jeg kan få arbejde i trafikcentret – og som sidegevinst med mulighed for at være kommunalpolitiker i min fritid. Jeg får dermed gode muligheder for at lære lidt om trafikproblemer, når jeg hver dag får lov til at køre i alt 236 kilometer for at komme på arbejde og hjem igen.

Poul Erik Jensen lægger ikke skjul på, at han efterhånden i denne sag føler sig forfulgt bare fordi han passe borgelige fritidsjob som folkevalgt kommunalpolitiker. Han tilføjer dog, at forflytningen foregik i god ro og orden.

Borgmesterkandidat for Socialdemokraterne i Kolding Kommune, Christian Haugk er glad mand for, at Poul Erik Jensen bliver i lokalpolitik:

- Det er en fantastisk god nyhed for Socialdemokraterne, men bestemt også for byrådskollegerne i Kolding Byråd. Jeg glæder mig over, at borgerne i Vamdrup - og i kommunen i det hele taget - fortsat har en dedikeret, loyal og hårdtarbejdende repræsentant i byrådet. Jeg føler mig overbevist om, at Poul Erik Jensen også er en del af et stærkt socialdemokratisk hold, når vælgerne har sammensat det nye byråd der skal fungere fra 1. januar 2014, siger Christian Haugk i en pressemeddelelse til Dagens.dk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip