Chok: Citybois ude af X Factor

Semifinalen i årets udgave af X Factor bød på lidt af et chok. Det blev nemlig det sidste stop for populære Citybois. 

I aftenens udgave af X Factor var den berygtede farezonen droppet. I stedet var det op til seerne at beslutte, hvem der skulle videre til X Factor-finalen, som i næste uge finder sted i Herning.

Og der blev kæmpet hårdt om finalepladserne, da alle solister skulle fremføre to sange. Det ene sang havde seerne valgt, og det andet sangvalg var valgt af solisternes mentor. 

Endnu engang slog Thomas Blachmans gruppe Citybois benene væk under dommerne.

- I er danske superstjerner, det er sindssygt at opleve skrigende piger overalt i DR Byen. I er allerede i gang med en karriere, selv hvis i sang baglæns, tror jeg, I ville vinde det show her, sagde Remee til de to Gentofte-drenge efter deres første optræden med nummeret "Kongens have" af TopGunn. 

Men sådan skulle det ikke gå. De to populære drenge var ellers blevet meget populære blandt hundredvis af piger, der uge efter uge troppede skrigende op ude foran DR Byen.

Masser af ros var der også til unge Emilie Esther, som kastede sig ud i en country-udgave af nummeret "FourFiveSeconds", som Rihanna, Kanye West og Poul McCartney står bag.

- Det er for fedt, total country-lyd. Man får lyst til at drikke en øl. Der var der en ung pige, der er ved at blive en voksen kvinde. Det var rigtig charmerende, sagde dommer Thomas Blachman til Emilie Esther efter hendes anden optræden.

Videre til næste uges finale, som finder sted i "Boxen" i Herning, er Emilie Esther, Ivarsson, Bang og Neumann og Jógvan.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip