Chokerende afsløring: Pistorius knuste kærestens kranium med bat

Den sydafrikanske handicapløber, Oscar Pistorius, knuste sin kæreste Reeva Steenkamps kranium med et cricketbat, før han skød hende.

Det skriver den engelske avis Daily Mail.

Avisen hævder at have oplysningerne fra det sydafrikanske politi og Reeva Steenkamps efterladte.

Daily mail skriver, at Reeva Steenkamps familie har set hovedskaderne, inden hun tirsdag blev bisat. Familien betegner skaderne som meget voldsomme.

Ved retten i Pretoria blev Oscar Pistorius løsladt mod kaution. Oplysningerne om hovedskaderne har indtil videre ikke være frembragt i retten.

Det blodige bat blev fundet ved Reeva Steenkamps lig, og Oscar Pistorius har forklaret, at han brugte det til at bryde døren til badeværelset op, efter det gik op for ham, at han ved et uheld havde skudt hende.

Den forklaring er givet under ed, og derfor kan det få store konsekvenser, hvis det viser sig, at de nyeste oplysninger er korrekte.

I det hele taget har det været en belastende weekend for familien-Pistorius. Søndag kom det frem, at løberens bror, Carl Pistorius, er tiltalt for uagtsomt manddrab i forbindelse med et færdselsuheld i 2010. Her mistede en kvindelig motorcyklist livet, da hun kørte ind i hans bil.

Sagen faldt ellers ud til Carl Pistorius' fordel i første omgang. Men offerets familie har anket afgørelsen. Derfor begynder sagen på ny i starten af marts måned.

Dagens Gossip