Chokerende facts: Det vidste du ikke om Apple

 

I forbindelse med aflæggelsen af kvartalsregnskabet afslørede Apple, at de i løbet af de kommende to år, vil udbetale over 100 milliarder dollars i udbytte. Det svarer til et beløb, der er dobbelt så stort som værdien af Yahoo, og halvanden gang værdien af Facebook, skriver ComON.dk.

Ikke nok med, at det har været et særligt hårdt år for Apple, men så har de også tabt en formue. Og ikke en lille en af slagsen. Apple har nemlig tabt en pengesum på størrelse med værdien af Google. De har nemlig mistet omkring 40 procent af deres markedsværdi. En værdi på omkring 290 milliarder dollars, hvilket er markedsværdien af Google.

Hvis iPhone’n blev flyttet over i sit eget selskab, ville selskabet alene være et af verdens største virksomheder. Apples forretning på telefonen alene skulle ifølge finansmagasinet Forbes, være større en HELE Microsoft.

Mac-computeren har en større indtjening end hele den resterende del af pc-industrien tilsammen.

Apples formue er enorm. Selvom de har mistet en større procentdel af deres markedsværdi. Selskabet har nemlig ikke mindre end 144, 7 milliarder dollars stående som kontant beholdning. Med det beløb ville Apple kunne opkøbe Facebook, hvis de ville. Eller Amazon for den sags skyld. 

Dagens Gossip