Chokerende: Lille pige hjælper narkoman-mor i bus - ingen griber ind

Det er en både chokerende og hjerteskærende video, som i øjeblikket bliver delt på Facebook.

Mens de øvrige passagerer i en bus i Philadelphia bevidst kigger den anden vej, kæmper en lille pige med sin mor, som er så påvirket af stoffer, at hun knap nok kan sidde op.

- Mor, mor, lyder det fra pigen, som formentlig ikke er mere end syv år gammel. Mens alle andre ignorerer dem, sidder junkie-moren helt væk i sin egen verden med åben mund, mens hun er ved at vælte forover. Datteren prøver desperat at få moren til at reagere, samtidig med hun holder styr på alle deres poser.

Optagelsen fra bus nummer 66 i Philadelphia har rystet mange. Videoen er blevet delt mere end 70.000 gange og har fået 6500 kommentarer, hvor af mange er forargede over, at den lille pige ikke får nogen hjælp.

De lokale myndigheder oplyser, at man er ved at undersøge sagen, men at man er skuffet over, at ingen kontaktede politiet eller de sociale myndigheder, mens det stod på.

- Mens det er glædeligt, at mange har emailet og ringet til os efter at have set vidoen, så var der mange i bussen som overværede, hvad der foregik, uden at gribe ind overhovedet, siger Anne Marie Ambrose fra de sociale myndigheder i byen.

Se den rystende video her.

Dagens Gossip