Chokerende optagelser: Spansk matador blive stanget ihjel af tyr på direkte tv

I går kunne vi her på Dagens.dk skrive om, hvordan en 28-årige spanier mistede livet under et tyreløb i landsbyen Pedreguer i Spanien. Episoden fandt sted natten til lørdag.

Senere lørdag eftermiddag måtte endnu en spanier lade livet. Denne gang den 29-årig matador Victor Barrio, der på direkte tv fik gennemboret brystkassen af hornene på den tyr, som han var i færd med at besejre i en arena i byen Teruel. Det skriver The Mirror.

Spansk tv sendte direkte fra begivenhederne, og dermed kunne tv-seerne chokerede se til, mens den 29-årige matador blev spiddet af den store tyr, Lorenzo.

Victor Barrio blev efterfølgende hastet til hospitalet, men hans liv stod ikke til at redde efter de fatale skader, han havde pådraget sig.

Artiklen fortsætter under billedet

29-årige Victor Barrio.

Tyrefægtning er en del af byens årlige festival kaldet Feria del Angel, men al aktivitet blev suspenderet efter den voldsomme hændelse.

Victor Barrio blev født i byen Segovia, der ligger en times kørsel fra Madrid. Han arbejdede på en golfbane, før han fik opfyldt sin drøm om at blive tyrefægter.

Victor Barrios død er første gang, at en spansk matador mister livet i en tyrefægtningskamp i dette årti.

I videoen herunder kan du se de voldsomme billeder - dog en smule censureret. Vi skal alligevel advare mod alvolige optagelser.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

 

Dagens Gossip