Chokerende sag om uhyggelig og grov børnemishandling: Dræbte toårig søn

Det er ikke til at forestille sig, hvilken smerte toårige Liam Fee måtte gennemgå inden sin alt for tidlige død 22. marts 2014.

Den lille dreng døde i sit hjem nær Glenrothes i Scotland efter at have fået voldsomme skader i hjertet som følge af slag i brystet. Det skriver The Telegraph.

Skader som ligner dem, der opstår for folk der har været i en bilulykke, ligesom han også havde 30 andre traumer på kroppen.

Den døde dreng blev fundet af ambulancefolk, som blev tilkaldt, da en nabo hørte skrig fra parrets lejlighed.

Skaderne, der resulterede i Liam Fees død, havde hans mor 31-årige Rachel Trelfa og hendes kæreste 29-årige Nyomi Fee, påført ham.

Det fik de onsdag deres straf for, ligesom de også blev dømt for at have mishandlet to andre drenge, som de havde boende. Det fremgår dog ikke, hvilken relation de to andre drenge har til voldsparret.

Læs også: Forældre fra helvede: Trampede søn til døde efter de havde tvangsfodret ham med chili

Højesteret i Edinburgh dømte Rachel Trelfa 23,5 år i fængsel, mens og Nyomi Fee fik livsvarigt fængsel, hvilket i Skotland er 24 år.

Parret forsøgte i første omgang at skyde skylden på to andre mishandlede børn, men den hoppede dommeren på.

- Et grusomt og ubarmhjertigt regime af mishandling og omsorgssvigt, sagde dommeren ifølge avisen The Telegraph.

Sagen beskrives også som et af de mest chokerende tilfælde af børnemishandling i Skotlands historie.

Dommer Lord Burns lagde samtidig vægt på, at parret ikke så ud til at vise nogen form for anger for drabet og de mange tilfælde af vold og mishandling.

- Bortset fra at acceptere skylden for at have forsømt Liams skader i ugerne før hans død, har retten ikke været i stand til at se nogen anger for jeres handlinger, sagde dommer Lord Burns.

Mishandlingen af lille Liam stod på i en længere årrække fra 2012 til hans død den 22. marts 2014. Da han døde var hans vægt langt under det, den burde.

I samme periode overfaldt kvinderne i deres voldsrus også to andre drenge, som boede i huset. Den ene blev tvunget til at stå nøgne i et koldt brusebad i lang tid ad gangen, som straf for at have tisset i sengen, skriver avisen.

De tvang ham også til at stå op i lang tid nøgen eller kun iført undertøj i et bur lavet af metal og træ.

Sigtelserne mod den anden drenge involverede ikke mindre end 20 påstande om misrøgt. Blandt andet har de truet drengen med at skære hans penis at med en sav. Lige som de også skulle have nægtet ham mad og bundet ham nøgen til en stol i et rum, hvor der blev holdt slanger, som de truede med ville spise "uartige drenge".

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

Dagens Gossip