Chokerende sidste foto af teenager: Tog selfie for tæt på tog - sekunder efter gik det galt

I Liantang Village, der ligger i Foshan i det sydlige Kina, findes en enorm rosenmark, der hvert år tiltrækker tusindevis af turister.

En af disse turister, en 19-årig kinesisk kvinde, mistede på tragisk vis livet lørdag 9. april, da hun, omgivet af roser, ville tage en selfie tæt på de nærliggende togskinner.

Den 19-årige ønskede at forevige øjeblikket med et billede af hende selv med et forbifarende tog i baggrunden, men i det sekund billedet skulle tages, gik det grueligt galt.

Til steder ved togskinnerne var en del andre turister – deriblandt én, der helt tilfældigt kom til at dokumenterer ulykken med sit eget kamera, og øjebliksbilledet er skræmmende.

Herpå kan man nemlig se, hvordan den 19-årige kvinde netop at ved at blive hevet ind under toget, der farer forbi hende med stor hastighed.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ønsket om en farlige tog-selfie er desværre langt fra et enligt tilfælde.

Lokale beboere fortæller nemlig, at selvom flere skilte advarer folk om ikke at komme for tæt på skinnerne, der ikke er skærmet af langs marken, så opsøger flere turister alligevel de farlige togskinner.

Det er nemlig blevet en mindre turistattraktion at lade sig fotografere på strækningen med et forbigående tog i baggrunde, og for flere turister handler det om at komme så tæt på det hurtige tog så muligt.

Tidligere har medier rapporteret om en kvinder, der stoppede det samme tog to gange, fordi hun stod ude på skinnerne for at tage det perfekte selfie.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip