Chokerende video: Dyremishandlere morer sig med at hænge hund

Mexicaneren Miguel Angel Flores fik lidt af et chok, da han, syv dage efter hans hund var forsvundet, modtog denne hårrejsende video, som kan ses nederst på siden. Det skriver mediet Metro.

Videoen viser ifølge Miguel, hvordan hans kære hund bliver mishandlet af to mænd, der har kidnappet hans hund. Mændene i videoen har hængt den pivende hund med et reb rundt om halsen. Med en pisk slår de løs på det lidende dyr, som kort efter døde af mishandlingen. 

Læs også: Facebook nægter at fjerne video af brændende killing

Miguel, som bor i Jalisco, meldte sagen til det mexikanske politi med det samme, men det var først, da han offentliggjorde videoen, at han politiet indledte en efterforskning.

Det er ikke usædvanligt, at hunde bliver kidnappet i Mexico - kriminelle forsøger at kræve løsepenge af de ulykkelige ejere for at tjene helt ned til 30 kroner.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Efter Miguel lagde optagelserne på nettet, kom han i kontrakt med to mænd i videoen. Det vides ikke, om de truede ham til at betale en løsesum eller om, de undskyldte for deres opførsel i håbet, om at Miguel ville droppe klagen.

Politiet arbejder stadig på sagen.  

Se videoen her - vi skal advare mod ubehagelige billeder: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip