Chokerende video går viral: Rapper skyder sig selv i kinden - for at blive berømt

En ung mand har lagt en frygtelig video på Facebook i håb om, at den vil sætte fut i hans hiphop-karriere. Det skriver Mirror.

I det korte mareridtsagtige klip holder Kasper Knight en pistol mod sin egen kind og affyrer uden tøven et enkelt skud - direkte ind i ansigtet på sig selv. 

I næste øjeblik vælter blodet uden af munden på ham, og han formår at se rimelig upåvirket ud, selvom det må være rasende smertefuldt.

- Jeg giver ikke en fuck for noget mere, hører man ham sige i videoen. 

Kasper Knight skriver på Facebook, at han oprindeligt ønskede at udføre det groteske stunt i en musikvideo, men at ingen ville filme det. Derfor tog han sagen i egen hånd.

- Så jeg gjorde det selv, siden jeg havde lyst til at tage en kugle i ansigtet. Det var ingenting. Jeg er blevet skudt et par gange før, og det her var 4 ud af 10 på smerteskalaen efter selve skuddet, lyder det pralende fra den hårdkogte amatør-rapper ifølge Mirror.

Læs også: Ruth prøver et par nye jeans i H&M: Ser noget grotesk i spejlet

- Jeg ser lettere desorienteret ud efter skuddet. Det er bare, fordi mine ører larmede af smerte. Det var svært at fokusere på lyd, og selvom jeg gik ud fra, at jeg havde slugt kuglen, var jeg ikke helt sikker, tilføjer han.

Kasper Knight har efter alt at dømme fået en del kritiske henvendelser, for han skriver, at han 'ikke giver en fuck for', om folk vil have ham til at leve eller ej. Så må de betale ham penge, siger han.

Den groteske video er blevet set mere end 500.000 gange - de fleste reagerer med afsky og kalder handlingen for idiotisk. 

Obs! Vi skal advare om særdeles voldomme billeder.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

Dagens Gossip