Chokerende video: Mand slår sin kæreste i jorden i vildt skænderi

Hvad der startede som et vanvittigt skænderi mellem et russisk par, udvikler sig pludselig til rendyrket vold, alt i mens hele optrinnet bliver optaget på video. Det skriver Metro.co.uk

I den russiske by Yekaterinburg var tilfældige borgere forleden vidne til et voldsomt drama, da et kærestepar kom op og slås.

Uden at vide hvad parrets skænderi omhandler, så viser videoen - der er optaget ud af et vindue af et tilfældigt vidne – hvordan kvinden i forholdet lader en byge af slag og spark regne ned over sin partner, mens hun skælder og smælder.

I videoen kan man høre, hvordan kvinden på russisk råber: Hvad fanden har du gjort?

Manden i den ternede skjorte lader et stykke tid til at finde sig i de mange verbale såvel som fysiske angreb, men bliver hurtigt mere voldsom, mens han råber:

- Jeg elsker dig din idiot!

Til sidst eskalerer det hele, og det slår klik for manden, der i voldsomt raseri lader flere knytnæveslag lyne mod kvinden, der hurtigt bliver slået i jorden.

En fremmed kvinde, der har overværet optrinnet, ilder til for at hjælpe den blødende og forkomne kvinde, men ender selv med at blive offer for mandens vanvittige raseri.

Flere gange forsøger den fremmede kvinde at skille de to ad, men videoen slutter alligevel med, at den yderst voldelige mand får skubbet sin (ligeså voldelige) kæreste ind i bilen, hvortil de kører væk.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip