Chokerende video: Ung kvinde ydmyger sig selv i skov for at få en ny iPhone

En ydmygende video spredes i disse dage som en steppebrand på de sociale medier i Rusland, hvor en ung pige forleden valgte at smide det meste af tøjet og lade sig overhælde med motorolie.

Den blonde kvinde fik en iPhone for nedværdigelsen, der blev foreviget på kamera af bloggeren Dmitry Shilov – en ung fyr, der er kendt for at stå bag flere af de selvudråbte 'sociale eksperimenter' i storbyen Krasnojarsk.

Sammen med tre venner gik bloggeren rundt i bymidten og spurgte kvinder, hvad de ville være gøre for at få en iPhone 5S.

Læs også: Mand forulempede pige på fly: Hun tog hævn på ydmygende vis

At tilbyde seksuelle ydelser var ikke en brugbar kapital til at få fingrene i en af de populære telefoner, og i alt 10 kvinder sagde, at de var villige til at gøre nærmest hvad som helst for at få en iPhone.

En ung kvinde ved navn Ksenia var klar på at smide tøjet og lade sig indsmøre af klæbring motorolie, hvis det betød, at hun kunne udskifte sin gamle mobil med en nyere smartphone.

- Der er intet dårligt ved det her, lød det insisterende fra den frivillige hovedperson, der af Dmitry Shilov og de tre venner blev kørt ud til en nærliggende skov. Det skriver The Daily Mail

I en sort bh og g-streng stod hun nu i skoven og virkede uanfægtet af den bizarre situation.

Med en dunk smurte hun sig ind i motorolie, og til sidst gnubbede hun sin glatte krop op ad bilens sorte kølerhjelm.

På den måde var hun i stand til at forlade skoven med en ny iPhone 5S, hvorimod den russiske blogger sikrede sig endnu et hit på de sociale medier.

Se videoen her:  

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip