Chokeret feriegæst i Thailand: De farver kyllingerne pink og giver dem til børn som legetøj

En pink kylling hopper pippende rundt på ladet af en bil.

Det lyder måske muntert, men det efterlod den turisten Gina Jones i komplet chok, da hun fandt ud af, hvorfor fuglen tilsyneladende var blevet farvet.

Den hoppede hen til sine venner, der var farvet i alle regnbuens farver og blevet lagt i en plasticpose. Angiveligt med henblik på at sælge dem som legetøj til børn. Det skriver Metro.co.uk.

- Først kunne jeg ikke finde ud af, hvordan kyllingen var havnet der. Men så hoppede den ind bag i en beskidt bil. Kastet in i den var plastikposer fyldt med små kyllinger. De var alle farvet i forskellige nuancer. Nogle var pink, andre skriggule og grønne, siger Gina Jones.

Læs også: 18-årig mand sætter ild til familiens hund - hans begrundelse var der ingen, der havde forudset

Ifølge hende var det 35 grader varmt, og nogle af de små fugle så ud som om, de havde svært ved at trække vejret inde i posen.

- Et par af dem prikkede (til posen, red) for at forsøge at slippe fri, men plastikposen var bundet, siger hun.

Gina Jones og andre forsøgte at befri fuglene, men bilen de var i kørte hurtigt fra stedet. Hun tror, at de skulle sælges som legetøj.

- Det var en meget urovækkende oplevelse. Kyllingerne havde hverken mad eller vand. Vi har været bekymret for dem lige siden, slutter hun.

Videoen er lagt på Youtube. Det har ikke været muligt at bekræfte, om oplysningerne om, at kyllingerne skulle sælges som legetøj, er korrekte.

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip