Chokeret mand om gennemtæsket hustru: Det er ikke min kone

Familien til 42-årigr Tina Waddell, der for nylig blev gennembanket af en ukendt gerningsmand, da hun var ude at løbe en tur, beder nu om hjælp.

Både hjælp til at betale for hendes dyre hospitalsregninger, og til at fange den helt horribelt grove gerningsmand, der - tilsyneladende umotiveret - overfaldt deres mor og hustru.

Det skriver Fox Carolina.

Politiet har ingen spor i sagen, ingen mistænkte. End ikke et motiv til overfaldet af Tina Waddell har de kunne spore.

- Da jeg så hende… følelserne væltede frem, for det er ikke min kone, siger Jim Waddell, den gennemtæskede kvindes mand.

Tina Waddell har fået utallige fyssiske skader af overfaldet, og skal snart tilbage på operationsbordet.

- Hun har en masse brækkede knogler i ansigtet. Hendes næse er brækket. De er nødt til at binde hendes kæbe sammen, og det kommer til at tage seks til otte uger, siger den ulykkelige husbond.

Ifølge ham var Tina Waddell alene på en løbesti, da en mand pludselig dukkede op. Hun løbetrænede, da han angreb hende forfra, og mere kan hun ifølge manden ikke huske om overfaldet.

Ifølge politiet er har gerningsmanden trukket Tina Waddell ind i en skov under overfaldet. Men på et tidspunkt kom hun til bevidsthed, og kravlede tilbage op på stien.

Efterfølgende blev hun opdaget af en forbipasserende, som straks tilkaldte en ambulance.

Hun husker intet om hverken gerningsmanden eller selve overfaldet, men politiet tror ikke, hun er blevet overfaldet seksuelt.

 

FOX Carolina 21

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip