Choknederlag til Williams-søstrene i første runde ved OL

De amerikanske tennissøstre Serena og Venus Williams, som sammen har vundet OL-guld tre gange i double, tabte natten til mandag dansk tid sensationelt i første runde ved legene i Rio.

3-6, 4-6 lød nederlaget på til tjekkerne Lucie Safarova og Barbora Strycova, men det var et par fattede søstre, som efterfølgende mødte pressen.

- Det gik, som det gik. Vi havde chancen for at kæmpe for vores land og gjorde vores bedste. Vi havde det sjovt derude, lyder det fra Serena Williams ifølge AFP.

Det topseedede amerikanske par har vundet OL-guld sammen i 2000, 2008 og 2012, og nederlaget kommer dagen efter Venus Williams' nederlag i første runde i singlerækken. Det nederlag skyldtes angiveligt en virus og maveproblemer hos storesøster Venus.

Faktisk har de to søstre aldrig tidligere tabt en damedoublekamp ved OL, da duoen ikke stillede op ved legene i Athen i 2004.

Venus Williams medgav dog, at spillet ikke var godt mod det tjekkiske par.

- Det var ikke vores bedste dag. Vi kan godt lide at spille os varme i turneringen, men vi var oppe mod et rigtig stærkt par, lyder det fra den ældste af søstrene.

Serena Williams er forsvarende OL-mester i single. I 2000 vandt Venus Williams OL-guld i single.

/ritzau/

Dagens Gossip