Chokskade til Nicki Bille

Der var spillet en god halv time, da Nicki Bille pludselig mærkede et underligt prik i baglåret. I samråd med holdets læge valgte han kort efter at lade sig udskifte, fortæller en tydeligt bedrøvet Nicki Bille.

- Det kommer som et chok. Det er noget rigtig lort. Jeg har været meget ked af det her til aften. Vi har mange vigtige kampe foran os nu, og vi er kun et point efter nummer et i ligaen. Vores trup er ikke særlig bred, og vi har ikke rigtige nogen anden spids udover mig, siger Nicki Bille.

I løbet af i dag skal den 25-årige dansker have sit baglår scannet for at få overblik over skadens omfang.

Der kan være tale om et lille stræk, men i værste fald kan danskeren se frem til en pause på seks uger, hvis det viser sig, at blødningerne i låret er store.

- Det frygter jeg allermest, for så skal jeg være ude i lang tid. I Norge er programmet ikke så langt, så jeg vil komme til at misse mange kampe. Jeg vil gerne tilbage og hjælpe holdet, siger Nicki Bille.

Angriberen har vist god form på det seneste, hvor han i sæsonens første 15 kampe har scoret fem gange. Han er samtidig en yderst populær herre i det norske. Således stod der i januar måned ’Nicki Bille bag på 80 procent af alle solgte Rosenborg-trøjer.

Nicki Bille var sidst ude med en skade i 2008, hvor en forstrækning en overgang forhindrede ham i at trække i FC Nordsjælland-trøjen. Derfor kommer den pludselige skade som en endnu større overraskelse.

- Jeg er vant til at spille mange kampe, og jeg er en af dem der har spillet flest kampe for klubben i sæsonen. Jeg har en god muskulatur, og jeg føler mig helt frisk. Det kom bare lige pludselig, da jeg sprintede efter bolden. Jeg kunne bare mærke, at der var noget, der ikke var helt godt. Jeg er helt nede nu, siger han.

Bille kan slippe med et par ugers pause. Men Rosenborg kan altså også komme til at undvære den danske angriber i de vigtige kvalifikationskampe til Europa League. Nordmændene tager imod Crusaders F.C fra Nordirland på torsdag.

Rosenborg vandt første kamp i Nordirland, og returkampen kan altså både blive med og uden Nicki Bille.

- Jeg må bare have positive tanker, siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip