Chris Anker advarer: Meget hård tour-enkeltstart

Sammen med blandt andre Contador har han rekognosceret Tourens afgørende alpeetaper. Specielt enkeltstarten på 17. etape overraskede Chris Anker Sørensen.

- Den afsluttende enkeltstart er meget, meget hård. Meget hårdere end enkeltstarterne plejer at være i Touren. Det går bare op eller ned, og så er den rigtig teknisk. Der er nogle rimelige stejle stykker undervejs. Det er bestemt ikke en enkeltstart for en specialist som Wiggins. Det er mere en enkeltstart for en rytter som Alberto (Contador, red.), siger den danske tour-rytter.

Den 32 kilometer lange enkeltstart er Tour de Frances femtesidste etape, og arrangørerne har da også meldt ud, at det ville blive en tidskørsel i kuperet terræn.

Dagen efter, på 18. etape, skal rytterne bestige det legendariske bjerg, Alpe d'Huez, hele to gange. Det bliver også spektakulært for tv-seerne, lover Chris Anker Sørensen.

- Alpe d'Huez-etapen bliver sindssyg fed. Nedkørsel fra Col de Sarenne (som kommer efter første opstigning til Alpe d'Huez-opstigning) er rigtig led, siger den danske bjergged.

Chris Anker Sørensen stiller til start i det franske Tour-optaktsløb Critérium du Dauphiné på søndag. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip