Chris Anker ærgrer sig over misset udbrud

For første gang i årets Tour de France holdt et udbrud til mål, da der stod bjerge på menuen, og det udnyttede belgieren Greg Van Avermaet (BMC) til at snuppe sejren og den gule trøje.

Danske Chris Anker Sørensen (Fortuneo-Vital) havde dog meget gerne set, at han selv var kommet med i det afgørende udbrud.

- Jeg prøvede lidt i dag, men de gange, jeg prøvede, lykkedes det ikke lige, siger Chris Anker.

- Jeg var faktisk afsted lige inden, og så var det kontrahugget, der kørte. Sådan er det jo en gang imellem. Men jeg ville sindssygt gerne have været derude.

Det er i det kuperede terræn, danskeren føler sig hjemme, men han mangler stadig at komme i fulde omdrejninger.

- Jeg var ikke sådan helt super, men heller ikke helt dårlig, så jeg er stadig fortrøstningsfuld i forhold til at ramme udbruddet en dag, lyder det fra Chris Anker, som undlod at køre sig helt ud.

- Der, hvor de rigtig trykkede den af, og det blev stejlt på tredjesidste stigning, kunne jeg godt mærke, at jeg ikke helt kunne være med, og så slap jeg og kørte i et okay tempo til mål.

Trods de mislykkede forsøg på at ramme udbruddet og nogle ben, som stadig mangler det sidste for at være på toppen, så var den tidligere Tinkoff-rytter nogenlunde tilfreds.

- Der var i hvert fald mange, der led mere end mig, og det er jo altid positivt, lyder det med et smil fra Chris Anker.

Han må nu vente til fredag, førend der igen kommer lidt bjerge på etapeprofilen.

/ritzau/

Dagens Gossip