Chris Anker øjner snarlige muligheder på Tour-ruten

Den danske bjergrytter Chris Anker Sørensen (Fortuneo-Vital) har ført en forventet anonym tilværelse på de første etaper af årets Tour de France.

De flade ruter er ikke kost for den lette dansker, men allerede onsdag er der bjerge på ruten, og Chris Anker er i hvert fald klar.

- Jeg vil sige, at alle bjergetaperne er interessante. Når der kommer godt med knolde og højdemeter på, så skal jeg bare derudaf, lyder det fra Fortuneo-Vital-rytteren.

Spørgsmål: Vil det sige, at det allerede kan blive onsdag på 5. etape?

- Allerede på 5. etape. Det kan jeg ikke afvise, men nu må vi se, hvordan løbet former sig, og hvad der er realistisk.

De første dage har han holdt sig fuldstændig i ro, og han håber, at de sparede kræfter kommer ham til gode senere i løbet.

- Jeg tænker, at det er en meget god idé at spare lidt på kræfterne her, for der bliver god brug for dem senere, og hvad der er sparet nu, er tjent til senere, og det kan måske være den forskel, der kan gøre, at jeg kan lave et lidt bedre resultat, siger han.

- Ofte har jeg været lidt slidt efter den første uge og er derfor ikke gået ind til bjergene med helt den friskhed i benene, som jeg gerne ville have haft, forklarer Chris Anker.

Først skal han dog lige igennem tirsdagens 4. etape, som er endnu en flad en af slagsen, hvor der sandsynligvis er flere sprintere, som gerne vil have skovlen under Mark Cavendish (Dimension Data) efter hans to sejre allerede i løbet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip