Chris Brown anklages igen for vold

Til trods for at den amerikanske musiker Chris Brown synger popballader om kærlighed og forelskelse, så er hans bløde vokal og retorik langt fra det eneste, som offentligheden husker ham for.

Gennem sit forhold til den verdenskendte sangerinde Rihanna blev Chris Brown nemlig kendt for at have slået sangerinden tilbage i 2009.

Efter hændelsen, der blev omtalt i flere medier, undgik den 27-årige musiker dog at skulle i fængsel, men Chris Browns renommé lå i ruiner.

Fem år efter at "Forever"-sangeren ugerninger, er han nu endnu engang tilbage i offentlighedens søgelys. Chris Brown er nemlig blevet anklaget for at have slået sin tidligere manager Mike G. Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Ifølge TMZ hævder Mike G., at han var nødt til at tage på skadestuen, efter at Chris Brown overfaldt ham og slog ham utallige gange i ansigtet og forskellige steder på kroppen. Det har ført til, at Mike G. nu har sagsøgt sin tidligere arbejdsgiver.

"Turn Up The Music"-artisten har dog ikke tænkt sig at lade den nye voldsanklage gå ubemærket hen. På sin Instagram-profil har han netop lagt to videoer ud, hvor han forklarer sin side af sagen.

- Folk er sure og sagsøger mig, fordi jeg har fyret dem, efter at de har stjålet mine penge. Du har jo stjålet penge fra mig, siger Chris Brown i den ene video.

Mike G. påstår, at han har været ansat af Chris Brown siden 2012, hvor han fik til opgave at rette op på sangerens image efter voldshændelsen med Rihanna.

 

Dagens Gossip