Chris Brown får frist til aftale om samfundstjeneste

Parterne strides om, hvor meget samfundstjeneste, Brown reelt har udført, og hvis ikke sangeren kan opnå en aftale med statsadvokaten, afgør retten sagen.

Hvis det sker, risikerer R&B-stjernen at få ordre til at starte forfra på de 180 dages samfundstjeneste, han er idømt for at tæve Rihanna gul og blå. I værste fald kan han blive sendt i fængsel.

Sagen stammer fra foråret 2009, hvor Brown erkendte, at han havde gennembanket sin daværende kæreste forud for Grammy-uddelingen.

Den seneste udvikling opstod i april, da politiet i Richmond opgjorde, hvor mange timer, Brown havde tilbragt i sin hjemby, hvor han skulle udføre hårdt fysisk arbejde. Der var uoverensstemmelser i timetallene og anklagemyndigheden beskyldte sangeren for at lyve.

Retten i Los Angeles skulle tage stilling til de mulige konsekvenser, men Browns forsvarer fik bevilget udsættelse med den begrundelse, at der var brug for mere tid til at gennemgå materialet. Nu vil dommeren imidlertid have sagen afsluttet og forlanger, at parterne i løbet af de næste fem uger forsøger at nå frem til en aftale. Hvis det mislykkes, skal Brown møde i retten den 15. juli, hvor dommeren vil meddele konsekvenserne.

Dagens Gossip