Chris Brown forlader rehabiliteringsklinik

Brown lod sig indlægge i slutningen af oktober. Han søgte professionel hjælp efter en anholdelse i Washingon DC, hvor han blev sigtet for vold.

Sangeren var angiveligt indblandet i et slagsmål, der sendte hans offer på skadestuen med en brækket næse, og selv om han nægtede sig skyldig i retten, valgte han ifølge sin advokat Mark Geragos at »holde fri et stykke tid og kigge indad«.

Nu fortæller Browns talsmand imidlertid det amerikanske ugeblad People, at R&B-stjernen har ladet sig udskrive fra rehabiliteringsklinikken i Malibu og er gået i gang med den samfundstjeneste, der knytter sig til hans overfald på Rihanna i 2009.

»Chris fortsætter sit behandlingsprogram ambulant og gør nu også sin samfundstjeneste færdig i Los Angeles-området«, siger talsmanden.

Den nu 24-årige sanger blev idømt 180 dages samfundstjeneste, som han gennemførte i sin hjemstat Virginia. I sommer kom Brown imidlertid under stærk mistanke for at have fiflet med timeregnskabet, hvilket fik retten i Los Angeles til at lægge 1.000 timer oven i den oprindelige straf.

Den forlængede samfundstjeneste er kun en mindre del af Browns hængepartier i forhold til straffeloven. Han risikerer således fire års fængsel for bataljen i Washington og en kvindelig natklubgæst kræver erstatning for overfald.

Dertil kommer en voldssag fra New York og et udestående med sangeren Frank Oceans fætter, som anklager ham for at have fremprovokeret et slagsmål i januar.

Brown er stadig sigtet i sagen fra Washington DC.

Dagens Gossip