Chris Brown i flyforskrækkelse

Tilværelsen driller tilsyneladende Chris Brown for tiden. Rihanna er fortid som hans kæreste og mandag fik han en gevaldig forskrækkelse på vej til en fest i New York.
Sangerens privatfly måtte nødlande kort efter starten i Californien.

Brown skulle til det amerikanske modeinstituts storstilede galla og havde chartret en Gulfstream 3, men efter få minutters flyvning blev cockpittet fyldt med røg, så piloten var tvunget til at vende om.

Årsagen til røgudviklingen efterforskes stadig, men nødlandingen i Burbanks lufthavn gik glat og Brown var da heller ikke mere rystet, end at han ville afsted. Nogle timer senere gik han ombord i et nyt jetfly med kurs mod USAs østkyst.

Forskrækkelsen i luften betød dog, at Brown kom flere timer for sent til festen på Metropolitan Museum of Art og måtte nøjes med en efterfest ude i byen.

Blandt de øvrige problemer i den 24-årige R&B-stjernes privatliv er en stribe sagsanlæg i kølvandet på et værtshusslagsmål sidste sommer og kontroverser med naboerne i Hollywood Hills. De har klaget over Browns graffitimalerier og kommunen truer med bøder, indtil han fjerner den kulørte udsmykning.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip