Chris Brown i ny voldssag

Den skandaleombruste Chris Brown er blevet ramt af et nyt sagsanlæg.
Frank Oceans fætter Sha’ Keir Duarte slæber sangeren i retten med krav om erstating for de tæv, han angiveligt fik den 27. januar, da de to sangstjerner og deres respektive slæng af assistenter, bodyguards og rygklappere kom i slagsmål uden for et pladestudie i West Hollywood.

Ocean meldte bagefter Brown til politiet for vold, men fortrød og trak anmeldelsen tilbage. Hans fætter har imidlertid besluttet at gå den modsatte vej. Duarte affyrer hele det juridiske Stalinorgel og sagsøger Brown for overfald, grov legemsbeskadigelse, overlagt påførelse af følelsesmæssige skader og sammensværgelse om at begå vold.

Oceans fætter hævder i søgsmålet til retten i Los Angeles, at R&B-stjernen opildnede sin livvagt til at slå og.sparke. Ifølge sagsanlægget fik Duarte 12 spark forskellige steder på kroppen efter Browns tilskyndelse. Desuden skal sangeren have begået den utilgivelige forbrydelse at kalde ham »nigger« i kampens hede.

Browns forsvarer Mark Geragos kalder søgsmålet grundløst og bebuder en afvisning.

Uanset udfaldet er sagsanlægget det seneste kapitel i det, Brown selv kalder en heksejagt. Sangeren risikerer blandt andet op til fire års fængsel for en færdselssag, hvor han angiveligt stak af fra stedet.

Hvis han kendes skyldig, er det en overtrædelse af vilkårene for hans fire år gamle betingede dom for vold mod Rihanna og forvandlingsstraffen vil sandsynligvis blive sat i kraft.

Hvordan det går, får Brown et fingerpeg o mi morgen, hvor han skal mode i retten.

Dagens Gossip