Chris Brown meldt for vold

Episoden fandt sted i VIP-salonen på en natklub i Anaheim lørdag aften og Browns offer fortæller nyhedshjemmesiden TMZ, at R&B-stjernen havde optrådt på in-stedet Heat Ultra Lounge, da hun øjensynligt kom i vejen for ham. Ifølge den 24-årige Deanna Gines havde Brown travlt med at få en drink inden baren lukkede Han masede sig frem og skubbede hende omkuld »med fuldt overlæg«.

Gines måtte efter eget udsagn på skadestuen. og risikerer at skulle opereres. Lægerne kunne nemlig konstatere, at hun havde revet et ledbånd i højre knæ over.

Anaheims politi bekræfter, at en kvinde har anmeldt en voldsepisode på natklubben og den efterforskes. Ordensmagten nægter dog at sætte navne på de involverede parter.
Browns talsmand Nicole Perna afviser at kende til hændelsen og hævder, at det samme gælder sangerens øvrige stab. »Det giver ingen mening.
Chris var i højt humør efter sin optræden«, siger Perna.

Kvinden går nu med krykker og en stor støtteskinne om benet. Senere på ugen skal hun til undersøgelse hos en specialist og får her besked om, hvorvidt en operation er nødvendig.

Dagens Gossip