Chris Brown undgår fængsel

Anklagemyndigheden ville sende sangeren i fængsel for at overtræde vilkårene for den betingede dom, han i 2009 fik for vold mod sin daværende kæreste Rihanna.

Statsadvokatens folk påpegede, at Browns deltagelse i et slagsmål uden for et hotel i Washington DC beviste, at R&B-stjernens voldelige adfærd var tiltagende og gjorde gældende, at Brown »efterhånden udgør en trussel for samfundet«.

Anklagerne hævdede også, at der er grund til at tro, at Brown er skyldig i det, han er sigtet for i Washington - at tæve en ung mand, så han brækkede næsen.

På dette grundlag begærede statsadvokaturen forvandlingsstraffen fra
2009 taget i anvendelse.

Dommer James R. Brandlin afgjorde imidlertid, at Brown vil være bedre tjent med at blive på den rehabiliteringsklinik, hvor han for tiden lærer at styre sit heftige temperament. Brandlins kendelse blev derfor, at sangeren skal færdiggøre sin foreløbig tre måneder lange behandling.

Sagen fra Washington er endnu ikke afsluttet og Brown har flere udestående sager, så han risikerer stadig at ende i fængsel for overfaldet på Rihanna. Han er blandt andet under anklage for at fuske med timeregnskabet for sin samfundstjeneste.

Dagens Gossip