Chris Martin åbner op om Paltrow-brud

Skrevet af admin

10/11/2015

Dagens topnyheder

"Conscious Uncoupling" eller "bevidst adskillelse" er takket være skuespiller Gwyneth Paltrow og sanger Chris Martin blevet et populært begreb i Hollywood, når det handler om at bevare en god relation efter skilsmissen. 

Men på trods af parrets offentlige fremlæggelse af deres skilsmissestrategi, har de to berømtheder hidtil holdt tand for tunge, når det handler om deres helt personlige oplevelser med at skifte civilstatus fra "gift" til "enlig".

Nu bryder Chris Martin imidlertid tavsheden og fortæller i et eksklusivt interview til det australske radioprogram, 2DayFM's Rove and Sam, hvordan han oplevede at blive skilt fra sin berømte ekskone.

Her fortæller Chris Martin, hvordan bruddet tillod ham at blive afklaret med, "hvor jeg er gået skævt i forhold til den måde, jeg ser verden på".

- Jeg gik igennem nogle store forandringer, dem kender alle til, fortæller Coldplay-sangeren til de to debuterende radioværter.

- For et par år siden var jeg et virkelig skidt sted i mit liv, hvor jeg følte mig nedtrykt og forvirret. Nogle venner forærede mig en bog og et digt, og de to ting igangsatte den her rejse, hvor jeg nu bare føler mig lykkelig over at være i live, fortæller han.

- Det lyder måske lidt forsimplet, men pludselig føler jeg mig meget taknemmelig for at være i live. Det er virkelig herligt, hvis det også er det, jeg udstråler, siger han.

Efter skilsmissen, som parret offentliggjorde på deres fælles blog i 2014, har Chris Martin og Gwyneth Paltrow bevaret et nært forhold og er tæt forbundne i deres fælles indsats som forældre for børnene Apple og Moses.

/ritzau/FOKUS