Christian Eriksen boykotter Sveriges EM-kampe

Mens næsten halvdelen af de europæiske fodboldlandshold forbereder sig til EM, så opholder det danske landshold sig i Japan.

Her tager Christian Eriksen og holdkammeraterne fredag hul på Kirin Cup mod Bosnien.

- Det er ikke så sjovt at tænke på, men på den anden side er det måske meget godt at komme så langt væk som muligt, så man ikke sidder i det, siger Christian Eriksen.

- Jeg regner med, at jeg skal se nogle gode EM-kampe, som måske byder på noget spænding. Der er kampe, jeg skal se, og så er der andre, jeg ikke skal se.

- For os på det danske landshold handler det om at komme i gang med at forberede os bedst muligt på VM-kvalifikationen, og det er derfor vi er i Japan, siger Tottenham-spilleren.

Der er specielt tre hold, som Eriksen ikke vil følge på tv under EM, der begynder i næste weekend.

- Portugal, Albanien og Sverige skal jeg ikke se, nærmest flyver det ud af Eriksen.

Portugal og Albanien sluttede foran danskerne i kvalifikationen til EM, mens Sverige med Zlatan Ibrahimovic i spidsen slog Danmark i playoff.

- Det sidder ikke så dybt mere, og det er måske mest for sjov, at jeg siger det.

- I begyndelsen var det svært. Det var hårdt at ryge ud, men det er et stykke tid siden, og nu fokuserer vi på fremtiden, siger midtbanespilleren.

Kirin Cup i Japan fungerer som en del af forberedelsen til VM-kvalifikationen, der begynder til efteråret mod Armenien.

Danmark møder fredag morgen klokken ni dansk tid Bosnien i Nagoya, mens enten Japan eller Bulgarien venter i finalen eller bronzekampen på tirsdag i Osaka.

/ritzau/

Dagens Gossip