Christian Eriksen får amerikansk holdkammerat i julegave

Skrevet af admin

23/12/2014

Mest læste i dag

Den amerikanske forsvarer DeAndre Yedlin skifter til januar til Tottenham og bliver dermed holdkammerat med den danske midtbanespiller Christian Eriksen.

Det offentliggjorde London-klubben tirsdag.

Den 21-årige skrev i august under på en kontrakt på fire år og sikrede sig dermed et skifte fra Seattle Sounders til White Hart Lane. Han har dog været udlejet til det amerikanske hold siden i sommer.

- Vi er glade for at bekræfte, at DeAndre Yedlin skifter til klubben i januar, lyder det i en udtalelse på Tottenhams hjemmeside.

Tottenhams manager Mauricio Pochettino forventer sig store ting af det unge talent, der hjalp Seattle Sounders til at vinde Supporters Shield, der er en pris, som gives til det hold, der har den bedste statistik i den amerikanske liga.

- DeAndre er en ung spiller med et stort potentiale, som allerede har opnået en del i Major League Soccer.

- Det er vigtigt for hans udvikling, at han får tid til at vænne sig til sine nye omgivelser både på og uden for banen, og vi tror, at et skifte i januar vil give ham de bedste muligheder for at gøre det, siger Pochettino.

Yedlin har optrådt 10 gange for det amerikanske landshold, herunder tre gange under VM i sommer, der blev spillet i Brasilien.

Foruden Yedlin har The Spurs hentet Ben Davies, Michel Vorm, Eric Dier, Benjamin Stambouli og Federico Fazio.

/ritzau/AFP