Christian Eriksen netter i hollandsk storkamp

Christian Eriksen kronede i onsdags en flot kamp ved at score det sidste mål i Ajax' 3-1-sejr over Manchester City i Champions League.

Søndag eftermiddag var den 20-årige dansker igen på pletten, da han scorede til 1-0 i Ajax' 2-2-kamp ude mod æresdivision-rivalerne fra Feyenoord.

Danskerens scoring faldt i det 12. minut. Eriksen udnyttede på flot vis Ryan Babels oplæg til at udplacere Feyenoords græske målmand Kostas Lamprou. Det var Eriksens tredje sæsonmål i Æresdivisionen.

Ajax-træner Frank De Boer havde givet genvalg til den rene danske midtbane bestående af Christian Eriksen, Christian Poulsen og Lasse Schöne, som i onsdags var med til at pille pynten af de engelske mestre.

Lasse Schöne blev skiftet ud i det 77. minut, mens Christian Eriksen og Christian Poulsen spillede hele kampen. 18-årige Viktor Fischer sad på bænken for Ajax.

Amsterdam-klubbens finske forsvarsspiller Niklas Moisander blev udvist et kvarter før tid. Men alligevel så det længe ud til, at Ajax skulle sikre sig en 2-1-sejr.

Men kort inde i kampens overtid kunne mestrene ikke længere holde stand, og Feyenoords Graziano Pellé fik udlignet til slutresultatet 2-2

Ajax kravler med pointet op på fjerdepladsen i Æresdivisionen. Holdet er fire point efter duksene fra Twente, der dog spiller senere søndag.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip