Christian Friis Bachs kone ramt af kræft

Nogle gange er der vigtigere ting end arbejdet og politik. Det har den nu tidligere udviklingminister Christian Friis Bach mærket på egen krop.

I januar fik hans kone konstateret brystkræft. Hun blev opereret i løbet af få dage, men alligevel har sygdommen været med til at sætte tingene i perspektiv for Christian Friis Bach og hele familien.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Det har vi talt meget om hen over sommeren. Når jeg nogle gange har stresset meget over det politiske, har vi talt meget om, at det er rigtig vigtigt at være politiker, men der er også nogle ting, der er vigtigere end det. Det giver noget perspektiv, at Karin har været syg. Jeg har selvfølgelig været ked af det og har måttet aflyse nogle ting, sagde ex-ministeren, som her til morgen var i Go' Morgen Danmark sammen med hustruen Karin.

I dag ser det ud til, at Karin Friis Bach er kommet godt gennem sygdomsforløbet. Hun blev forleden valgt ind i regionsrådet i Region Hovedstaden.

- Nu skal jeg bare gå til kontrol en gang imellem, og det ser fint ud, så jeg er ved godt mod og føler mig fuld af energi igen, sagde hun i Go' Morgen Danmark.

Dagens Gossip