Christian Fuhlendorff bliver vært på "Husk Lige Tandbørsten"

Christian Fuhlendorff. Foto: Mike Nybroe.

DR har nu fundet værten til den nye omgang af tv-programmet "Husk Lige Tandbørsten".

Værten bliver komikeren Christian Fuhlendorff, som dermed skal løfte arven efter Casper Christensen.

Da "Husk Lige Tandbørsten"rullede over skærmen for 17 år siden var det en dundrende succes, og derfor er det noget af en mundfuld for Fuhlendroff at kaste sig ud i.

Det skæve underholdningsprogram lagde hver fredag aften de danske gader øde hen, mens befolkningen samlede sig foran skærmene og blev revet med af Casper Christensen med hans flabede gadedrengecharme og storternede jakkesæt.

Til efteråret vender programmet så tilbage, og nu afslører DR og Douglas Entertainment, hvem der skal være vært og løfte arven fra Casper Christensen.

Det bliver det komiske supertalent, Christian Fuhlendorff, som allerede har gjort sig godt og grundigt bemærket, ikke mindst via sine skarpe stand-up-shows og Zulu-serien Kristian.

Nu får Fuhlendorff mulighed for at boltre sig foran sit hidtil største tv-publikum, når han fredag efter fredag står i spidsen for den nye, vildere og større men stadig genkendelige udgave af "Husk Lige Tandbørsten".

- Christian har den timing, frækhed og sikkerhed på en scene, som er nødvendig for at navigere et program som "Husk lige tandbørsten" i havn. Han er et nyt bekendtskab for mange seere og ikke en gammel snegl, der trækker et kedeligt spor efter sig, siger Casper Christensen.

Om sin nye værtsrolle siger Christian Fuhlendorff selv:

- Da jeg for et lille halvt år siden fik nys om at DR ville lave en ny omgang "Husk Lige Tandbørsten", tænkte jeg: Fuck, ham der bliver vært på det, skal godt nok fylde nogle store og frem for alt høje sko ud. Så lige nu er jeg da spændt og en lille smule nervøs, men samtidig også glad for, at jeg har så store fødder og ikke er højere, så jeg i det mindste ikke kommer til at se underlig ud på scenen, siger han.

Dagens Gossip