Christian Keller om koneballede: Okay at mit bind ryger

Fodboldspilleren Christian Keller har det fint med, at han fredag er blevet frataget anførerbindet i Randers FC efter intern ballade.

Beslutningen er truffet, efter at den nu tidligere Randers-anfører er blevet kæreste med holdkammeraten Jonas Borrings kone.

- Det er mig og Colin (Todd, cheftræner, red.) blevet enige om.

- Det har jeg fuld forståelse for. Det ændrer ikke min hverdag eller mig personligt, om jeg skal trække lod med dommeren eller ikke skal, siger Christian Keller til Ekstra Bladets hjemmeside.

Flere fodboldspillere har på sociale medier fordømt Christian Kellers opførsel, og Keller er tilsyneladende heller ikke populær i Randers-truppen.

Til TV2 Østjyllands hjemmeside beretter kantspilleren Alexander Fischer, at sagen har skabt en del uro. Fischer fortæller, at flere holdkammerater ikke kan stå inde for Kellers opførsel.

Den tidligere anfører afviser dog, at der har været et krav fra truppen om, at han smider bindet.

- Nej, det har der ikke, siger Keller til Ekstra Bladet.

- Det er naturligt, at jeg smider anførerbindet. Der er fint nok. Der er ikke noget hurlumhej omkring det. Alting har en ende. Fodbold stopper også på et tidspunkt, og nu stopper jeg som anfører. Det skulle jo komme på et tidspunkt, siger han.

Christian Keller tolker situationen sådan, at to par er brudt op, og to mennesker er på den baggrund fundet sammen.

- Så er der egentlig ikke mere i det, siger han.

Randers-træner Colin Todd oplyser til Ekstra Bladet, at "nogle" af klubbens spillere har mistet respekten for Keller, og det har fået ham til at skifte anfører for at undgå uro i truppen.

Borring er så påvirket af sagen, at han i øjeblikket er på orlov på ubestemt tid. Den hurtige kantspiller er i gang med at blive separeret, men bor fortsat under samme tag som konen.

I stedet for Christian Keller er Mads Fenger ny anfører i Randers, der søndag møder Brøndby i Superligaen.

/ritzau/

Dagens Gossip