Christian Keller: Trænerskifte kan blive min chance

Når Colin Todd stopper som cheftræner i Randers FC efter denne sæson, så kan det blive Christian Kellers mulighed for igen at få spilletid i klubben.

Det vurderer midtbanespilleren selv over for TV 2 Østjylland.

- Jeg er ærgerlig over, at Colin stopper, for han har gjort det godt i klubben og fået Randers op på et højere niveau end nogensinde før. Men personligt kan det godt være, at stoppet åbner noget op for mig.

- Det betyder ikke så meget, hvad en enkelt spiller mener. Men det kan da være min mulighed, men jeg ved jo ikke, hvordan en ny træner ser på mig, siger Christian Keller.

Han har været ude i kulden, siden den såkaldte "konesag" opstod. Sagen handler om, at den daværende Randers-anfører Christian Keller havde fundet sammen med holdkammeraten Jonas Borrings fraseparerede kone.

Derefter valgte Colin Todd at tage anførerbindet fra Keller og nægtede at benytte midtbanespilleren på banen.

Derfor har Keller ikke spillet for Randers siden sagen, der begyndte i marts, mens Jonas Borring til sommer skifter til Brøndby. Keller erkender da også, at forholdet til Colin Todd har ændret sig.

- Jeg har ikke haft så mange samtaler med ham, som da jeg var anfører - det er klart. Vores forhold er ikke helt det samme, som det har været, siger Keller.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip