Christiane afslører crush på kvinde

Christiane Schaumburg-Müller gjorde sig bemærket, da hun i 2006 snoede sig til rytmerne i musikvideoen til Nik & Jays hitsang "Boing!".

Senest har Christiane Schaumburg-Müller skabt sit eget onlineunivers gennem magasinet www.chrichri.dk, hvor der figurerer alt fra madopskrifter til hendes personlige beretninger.

Nu har den tidligere værtinde for fredagsprogrammet "Vild med dans" udgivet en ny historie på onlinemediet, hvor hun afslører, at der er en helt bestemt kvindelig Hollywood-stjerne, som hun har et crush på. Nemlig sangerinden Jennifer Lopez.

- Når det kommer til Jennifer Lopez' udseende, er jeg thumbs up. Hun er smoking hot. Hendes stil og hendes udstråling er spot on, skriver Christiane Schaumburg-Müller på www.chrichri.dk.

Ifølge Christiane Schaumburg-Müller forstår Jennifer Lopez især at klæde sig både sofistikeret og forførende, selv om "If You Had My Love"-sangfuglen nu har rundet de 46 år.

- Jeg mener, at Jennifer Lopez er en af de kvinder i Hollywood på 46 år, der uden tvivl kan klæde sig mest sexet uden at virke slutty eller desperat - hun får det altid til at se sofistikeret ud, skriver Christiane Schaumburg-Müller.

Læs Christiane Schaumburg-Müllers artikel her: http://www.chrichri.dk/lifebeyond/on-my-mind/2016/04/christiane-mit-holl...

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip