Christiane kommer med de første ord efter bruddet

Efter syv års forhold, hvoraf to et halvt år var som mand og kone, har tv-værten og magasinredaktøren Christiane Schaumburg-Müller bekendtgjort, at hun og rappermanden L.O.C. skal skilles på grund af uforeneligheder.

Den 33-årige skuespillerinde plejer i øjeblikket sit knuste hjerte et ukendt sted med sommersol og palmer i baggrunden, viser hun på sin Instagram-profil, hvor hun også takker sine følgere på det sociale medie for deres støtte i den svære tid.

- 1000 tak for alle de søde og ærlige kommentarer. Tænk, at man kan modtage så meget varme på en app kaldet Instagram. Tak, skriver Schaumburg-Müller og fortsætter:

- Jeg nyder pt. havets brusen og solens stråler, sortfodskinke og manchego i læssevis. Forsat god grundlovsdag + fars (stedsfars) dag i dag, tilføjer hun til sine omkring 243.000 følgere.

Christiane Schaumburg-Müller og 35-årige Liam O’Connor lærte hinanden blev kærester i 2008. Fire måneder efter de fandt sammen, fik parret tatoveret deres initialer under deres rejse til den japanske hovedstad, Tokyo.

Parret brød i 2009, men fandt hurtigt sammen igen. I 2012 giftede de sig ved et julebryllup på Valdemars Slot, men efter to et halvt år efter skal de skilles, bekendtgjorde Schaumburg-Müller onsdag.

- Liam og jeg har efter syv års kærlighed taget det hårde valg om at gå hver til sit. 
Som enhver, der nogensinde har stået i denne situation, ved, er det en hård beslutning, og noget man har arbejdet hårdt på at overkomme, før man endelig træffer valget.

- Det er jo på ingen måde let at finde ud af, at man på visse områder er uforenelige, når det, man helst vil, er det modsatte.

- Heldigvis har det for os foregået med den samme respekt og hengivenhed, vi har bygget vores forhold på. Og som vi nu også bygger vores dyrebare og fantastiske venskab på - men hårdt det er det, meddelte tv-værten.

Se billedet her: https://instagram.com/p/3jbjITn0Y_/?taken-by=christianesm

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip