Christiane Schaumburg-Müller O’Connor: Får ikke trænet så meget

Skuespiller, Vild med dans-vært, danser og radiovært. 31-årige Christiane Schaumburg-Müller O’Connor er en sand power kvinde, der efterhånden kan skrive en del metierer på CV’et, men nu er det også netop blevet offentliggjort, at hun også skal være revystjerne i Tam Tam i Glassalen i Tivoli til næste sommer.

Selv er hun dog ikke påvirket af de mange arbejdsopgaver, for det er lysten, der driver værket.

- Det gælder om at have passion for det hele, og lægge hårdt arbejde i, så kan 24 timer på et døgn faktisk række langt, men det gælder også om at have gode mennesker omkring.

- Jeg vil bare sige, at jeg ikke ville være noget som helst uden min manager, og så slapper jeg faktisk også rigtigt godt af om aftenen, siger Christiane Schaumburg-Müller O’Connor om, hvordan hun får enderne til at hænge sammen.

Få Christiane Schaumburg-Müller O’Connor bedste skønhedstips på ELLE.dk

Får ikke trænet

Ud over, at hun til næste år skal stå på revyscenen, så udgiver skuespilleren også meget snart Christianes beautybog med tips til et smukt udseende, og så har hun da selvfølgelig også lige sin egen undertøjskollektion under titlen Loved by CSM.

Selv formår hun altid at se skøn ud lige meget, hvor travlt hun har.

- Det handler om at stå tidligt op og lægge makeup, siger Christiane Schaumburg-Müller O’Connor der samtidig vedkender, at hun ikke får gjort helt så meget ved træningen for tiden.

Kan du så holde figuren?

- Nej!, udbryder skuespilleren med et stort grin, selv om hendes stramme pailletkjole vidner om det modsatte.

Christiane Schaumburg-Müller O’Connor gik ned med mavesår og stress. Læs hvorfor på femina.dk

Tam Tam i Glassalen med et revyhold bestående af Christiane Schaumburg-Müller O’Connor, Niels Olsen, Søs Egelind, Thomas Bo Larsen og Bodil Jørgensen får premiere den 1. juni 2014.

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip