Christiane viser sin gravide mave frem: - Jeg har kastet op i døgndrift

I forbindelse med graviditet er morgenkvalme et kendt fænomen, men for Christiane Schaumburg-Müller har der nærmere været tale om døgnkvalme.

På sin blog løfter hun lidt af sløret for, hvordan de første godt fire måneder af graviditeten er gået.

Desuden viser hun flere billeder frem af sin gravide mave.

- Menuen stod på døgnkvalme og opkast op til 7 gange dagligt – konstant. En ”skøn” cocktail af influenza blandet med tømmermænd…, lyder det fra tv-værten, som venter barn med sin tidligere eksmand, rapperen L.O.C.

Heldigvis har det dog mest af alt været fantastisk for hende at være gravid.

- Lykken gennemsyrer min krop på alle tænkelige måder, og jeg er et sted i mit liv, hvor smilet ingen ende vil tage. Dette er uden tvivl også begyndelsen på en bekymringsrus, der kun vil vokse i takt med, at livet inden i mig vokser. Og det er helt okay, for at blive forældre hører unægteligt sammen med bekymring, skriver Christiane Schaumburg-Müller på sin blog.

Læs også: Christiane og L.O.C sammen igen: Nu venter de barn

- Jeg glæder mig til at skulle dekorere børneværelse, købe barnevogn, puslebord etc. Jeg har med vilje ventet lidt med disse indkøb - dels fordi jeg simpelthen har haft det så dårligt, og dels fordi jeg er en lille utålmodig kvinde til tider, og 9 måneder er lang tid, så jeg vil ikke gøre alt det 'sjove' i starten. Jeg spreder det i stedet ud over den tid, der er. Desuden har jeg jo også gået lidt stille med dørene angående graviditeten i den første tid – som mange par nok gør, men lige i mit tilfælde betød det også, at jeg ikke kunne gå i baby forretninger og lignende uden at afsløre mig selv, skriver hun.

Hun er lige nu cirka fem og en halv måned henne og dermed over halvvejs i graviditeten.

Se billederne af den gravide mave på Christiane Schauburg-Müllers blog her

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip