Christiansfeld Appen præsenteres Grundlovsdag

Grundlovsdag bliver "Christiansfeld Appen" præsenteret.

App'en giver både gæster og turister en ny måde, at opleve Christiansfeld på.

Gå på opdagelse med Christiansfelder Appen på din smartphone eller tablet i Christiansfelds gader og få historien om Christiansfeld og Brødremenigheden. Få indblik i den unikke historie om husene og gaderne, og se de historiske billeder af, hvordan det engang har set ud.

Christiansfelder Appen giver mulighed for, at gæster og turister i Christiansfeld på en enkel og moderne måde, kan få information om byens seværdigheder, såsom historiske bygninger, mindesmærker med mere. Appen indeholder et interaktivt kort over Christiansfelds bymidte, hvor det er muligt at anvende GPS’en, således at man selv kan guide sig rundt i Christiansfeld.

App'en er blevet udviklet og designet af Christiansfeld Centret og Rasmus Ruby, som studerer cand. it i webkommunikation på Syddansk Universitet. Appen er blevet til i et samarbejde med Brødremenighedens Arkiv, Lokalhistorisk Arkiv i Christiansfeld og private aktører, som alle har bidraget med billeder og historiske input.

Christiansfelder Appen vil blive præsenteret til et arrangement: ”Det Apper af design i Christiansfeld” den 5. juni klokken 10-15 på Prætorius Torv i Christiansfeld.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip