Christina Watches Onfone tilbyder bus og ryttere til konkurrenter

Michael Rasmussen og Claus Hembo har ikke opgivet at sætte deres aftryk på Post Danmark Rundt, selvom deres hold, Christina Watches Onfone, ikke er udtaget til løbet.

Claus Hembo går nu så langt som at tilbyde det økonomisk og organisatorisk trængte Concordia Forsikring Riwal både ryttere, stab og udstyr til årets største hjemlige cykelløb.

- Jeg kunne læse i BT, at der tilsyneladende er nogle ting, som Concordia Forsikring Riwal godt kunne bruge hjælp til. Og nu vi ikke er med i Post Danmark Rundt, vil vi gerne hjælpe dem med nogle af de ressourcer, vi har. De kan låne cykler, hjul, mekanikere, sportsdirektører, teambiler, lastbiler, vores dobbeltdækkerbus og fire ryttere. Det har jeg allerede tilbudt til Steffen Kromann (direktør på Concordia Forsikring-Riwal, red.)

Samme Kromann afviser dog over for BT at have problemer med at mønstre mandskab til Post Danmark Rundt.

- Vi siger pænt nej tak til tilbuddet. Vi klarer os selv. Hvorfor tror du, han tilbyder dig det?- Det er klart, der er noget medieomtale i det for ham ved at være tilstede, og han er træt af, at han ikke er med i løbet, siger Steffen Kromann.

Claus Hembos tilbud kommer efter, at BT tirsdag kunne fortælle, at det ellers velrenommerede og ambitiøse Concordia Forsikring-Riwal, der er et af syv danske kontinentalhold i cykelsportens tredje bedste række, sælger sine cykler i utide, ikke har råd til ekstra hjul. Flere ansatte fortæller også, at de har oplevet ikke at få deres løn til tiden. 

Claus Hembo har tidligere gjort sig til overfor Post Danmark Rundt-arrangør, Jesper Worre, ved at gøre det klart, at han ville invitere Helle Thorning-Schmidt og en større kinesisk erhvervsdelegation til Post Danmark Rundt, hvis Christina Watches Onfone blev udtaget. Men til stor frustration for ledelsen på Christina Watches Onfone blev holdet forbigået, da der skulle uddeles wildcards.

Claus Hembo, er dit tilbud til Concordia Forsikring Riwal din måde at komme med til løbet, selvom du ikke er inviteret?

- Ja. Hvis vi havde haft de fire ryttere med, havde folk kigget efter dem. Og jeg tror, folk synes det ville være sjovt, hvis vi var kommet kørende i vores nye store dobbeltdækkerbus.

Tror du ikke, du ville provokere en del folk?

- Det er jeg ligeglad med. Alle dem, der har været i sporten i 30 år, har patent på at mene det rigtige, og dem, der så kommer med lidt nytænkning udefra, de er idioter. Jeg kan godt leve med, at der er nogle, der har stemplet mig som idiot for længst.

Dagens Gossip