Christopher: Album er et spejlbillede af mig

Da han i 2012 kom ud med sit første album, "Colours" var det især de helt unge piger, der fik fejet benene væk. To år senere, da Christopher udkom med albummet "Told You So", fik han med hits som "Mama" og "CPH Girls" udvidet sin popularitet hos den lidt ældre målgruppe.

Alligevel ved han godt, at han tager et skridt i en helt ny retning, når han på sit nye album "Closer", sætter mere voksne emner på sin dagsorden - for eksempel med nummeret "All about sex".

Det kunne dog ikke være anderledes.

- Jeg ved jo godt, at specielt nogle af sangene på det her album er for eksplicitte til det publikum, jeg havde på de tidligere album, men samtidig kan jeg ikke skrive om noget, jeg ikke selv føler. Det bliver bare fedest, når jeg skriver om, hvordan jeg har det og hvad, jeg oplever, siger han.

- Mit album er jo et spejlbillede af en 24-årig dreng, og hvad han går og tænker på og har på hjernen, siger han.

Samtidig er det også et statement fra sangeren, der nægter at lade sig sætte i bås af hverken publikum eller pladeselskab.

- Jeg tror aldrig nogensinde, jeg kommer til at lave musik, hvor jeg tænker, at "Det er ikke så meget mig". Det er nødt til at være ærligt, også selv om det måske er for "in your face". Det er allersjovest, når det er lidt farligt, og når det er lige på kanten. Sådan har jeg altid haft det. Jeg er en gambler, og jeg tror aldrig, jeg bliver en, der spiller sikkert, siger Christopher.

Albummet "Closer" udkommer den 15. april.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip