Christopher bakkede MØ op i Los Angeles

Skrevet af admin

20/04/2015
Det står bestemt ikke stille for den danske superstjerne Christopher.I sidste uge var den blonde musiker en tur i Kinas hovedstad, Beijing, hvor han modtog den prestigefyldte kinesiske V Chart Award, idet han blev kåret som årets mest lovende nye kunstner.Og efter fire dage i det asiatiske land fløj danskeren videre til Los Angeles i USA, hvor han blandt andet nåede at se sin danske kollega MØ optræde.På sin Instagram-profil har sangeren uploadet et billede fra sangerindens koncert.- MØ giver den hele armen, skriver han til billedet, hvor man kan se hende på scenen.Men efter en hektisk uge er Christopher altså vendt hjem igen, og det gør han med løftet om ny musik til sine fans:- En lille tur rundt om kloden og tilbage igen. Jeg har fuldstændig mistet fornemmelsen for tid, og mit indre ur går baglæns, tror jeg. Det eneste, jeg kan mærke, er en stærk følelse af optur. Og jeg har ny musik i ørerne, glæd jer! skriver han således på sin Instagram-profil.Samtidig er den 23-årige stjernesanger blevet offentliggjort som en af kunstnerne på årets Grøn Koncert, så der får han en gylden mulighed for at lufte sine nye numre for den danske offentlighed.Se Christophers rejseselfie her: https://instagram.com/p/1qH0F4jAVd/?taken-by=christophermusiccomNewspaq

Mest læste i dag

Det står bestemt ikke stille for den danske superstjerne Christopher.

I sidste uge var den blonde musiker en tur i Kinas hovedstad, Beijing, hvor han modtog den prestigefyldte kinesiske V Chart Award, idet han blev kåret som årets mest lovende nye kunstner.

Og efter fire dage i det asiatiske land fløj danskeren videre til Los Angeles i USA, hvor han blandt andet nåede at se sin danske kollega MØ optræde.

På sin Instagram-profil har sangeren uploadet et billede fra sangerindens koncert.

- MØ giver den hele armen, skriver han til billedet, hvor man kan se hende på scenen.

Men efter en hektisk uge er Christopher altså vendt hjem igen, og det gør han med løftet om ny musik til sine fans:

- En lille tur rundt om kloden og tilbage igen. Jeg har fuldstændig mistet fornemmelsen for tid, og mit indre ur går baglæns, tror jeg. Det eneste, jeg kan mærke, er en stærk følelse af optur. Og jeg har ny musik i ørerne, glæd jer! skriver han således på sin Instagram-profil.

Samtidig er den 23-årige stjernesanger blevet offentliggjort som en af kunstnerne på årets Grøn Koncert, så der får han en gylden mulighed for at lufte sine nye numre for den danske offentlighed.

Se Christophers rejseselfie her: https://instagram.com/p/1qH0F4jAVd/?taken-by=christophermusiccom

Newspaq