Christopher Juul har gemt krudt til bjergene

I tiden 34.04 minutter kørte danske Christopher Juul-Jensen (Orica-Bikeexchange) i mål på torsdagens 17 kilometer lange bjergenkeltstart i Tour de France.

Dermed nåede han så rigeligt sit mål for etapen.

- Vi havde regnet ud, at tidsgrænsen ville være omkring 39 minutter, og det var mit primære mål, siger danskeren.

- Jeg synes, jeg kørte meget kontrolleret. Jeg kørte ikke en let enkeltstart, for jeg følte mig ad helvedes til i går. Det var egentlig meget rart lige at få blæst systemet godt igennem på en meget kort og effektiv måde.

Hans kræfter skulle spares til fredagens og lørdagens bjergetaper, hvor holdets kaptajn, Adam Yates, skal beskyttes, så længe det er muligt.

- Benene havde det okay, og tiden var okay. Jeg er hverken gået for dybt eller har kørt for langsomt, så der skulle gerne være lidt tilbage til de næste dage, siger Christopher Juul.

Selv om han holdt et stabilt tempo på enkeltstarten og kom ind i sikker afstand af den forventede tidsgrænse, var det langt fra en af de hårdeste dage for den 27-årige dansker.

- Uanset hvad var det kun 34 minutter. Det var en meget effektiv hviledag lige som den anden enkeltstart, forklarer han.

Adam Yates ligger nummer tre i det samlede klassement inden enkeltstarten, 2.53 minutter efter førende Chris Froome (Sky), men kun 26 sekunder fra Bauke Mollema (Trek) på andenpladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip