Christopher offentliggør forårstour

Singleaktuelle Christopher, som lige nu hitter med det nye udspil “Told You So”, kan nu løfte sløret for en kommende turné. Til april næste år drager den talentfulde sanger og sangskriver ud til de danske spillesteder, hvor publikum for første gang vil kunne stifte bekendtskab med det længeventede 2. studiealbum, som udkommer i starten af det nye år.

- Nu er det noget tid siden jeg, har været ude og spille mine egne koncerter og jeg kan ikke med ord beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at komme ud og spille mit nye album, og alle de sange jeg har siddet og skrevet siden det første album. Det har været en lang proces, men jeg ved, at det kommer til at være ventetiden værd, siger Christopher om den forestående tour.

Første single “Told You So” fra det kommende album er allerede ude og viser en kæmpe udvikling i Christophers musikalske liv. ”Told You So” gik i releaseugen ind på #5 på downloadcharten og er i skrivende stund det 10. mest spillede nummer på radio.

Hvor debutpladen satte scenen for Christophers talent og brillante evner som sangskriver og sanger, viser ”Told You So” en mere moden og kæk lydside, som har masser af international vibe, sprøde r&b toner og skarptskåret produktioner.

En lyd, som også kendetegner det kommende 2. studiealbum, som er produceret af Christopher i samarbejde med Frederik og Fridolin Nordsø (The William Blakes, samt producere for Fallulah, Outlandish).

Christopher kan opleves live på:

04.04.2013  København, Vega

05.04.2013  Helsingør, Toldkammeret

10.04.2013  Århus, Train

11.04.2013  Randers, Turbinen

12.04.2013  Kolding, Godset

18.04.2013  Odense, Posten

19.04.2013  Ålborg, Skraaen

Billetterne til koncerten kan købes fra i morgen.

Dagens Gossip