Christopher Poulsen har modtaget sin straf

Det var en stor historie, da fodboldspilleren Christopher Poulsen i foråret blev fyret hos Silkeborg for at have forfalsket økonomidirektør Claus Christensens underskrift.

Men det er gået stille forbi de fleste danske medier, at Christopher Poulsen tirsdag modtog sin straf i byretten i Viborg for forsøg på bedrageri og dokumentfalsk.

Den tidligere Silkeborg-spiller, der nu tørner ud for Viborg, fik tre måneders betinget fængsel, fordi han forsøgte at oprette en kassekredit på 100.000 kroner i Folkesparekassen i Lysbro. Det skriver Midtjyllands Avis onsdag.

Det var især en forfejlet investering i et projekt om vindmøller, som bragte backens økonomi i uføre.

Christopher Poulsen erkendte i byretten, at han havde forsøgt bedrageri og dokumentfalsk.

- Det var et meget hårdt forløb for mig, og det er nok derfor, at den periode er mere eller mindre væk for mig. Klappen gik ned.

- Men Silkeborg IF havde selvfølgelig ikke givet mig lov til at gøre, som jeg gjorde. Jeg fortryder det inderligt, forklarede en berørt Christopher Poulsen ifølge Midtjyllands Avis.

Hverken Christopher Poulsen eller anklagemyndigheden ønsker at anke sagen til landsretten.

- Nu er der sat punktum i sagen, så jeg kan komme til at koncentrere mig fuldt ud om at spille fodbold. Det har bestemt ikke været et sjovt forløb, men jeg er også klar over, at det er selvforskyldt, siger han til avisen.

På grund af økonomien har Christopher Poulsen solgt sit hus i Silkeborg og flyttet til et mindre hus i byen.

- Jeg er taknemmelig for, at jeg har fået en ny chance i Viborg, hvor jeg er med på holdet og trives, siger Christopher Poulsen, som af dommeren fik lov til at få det sidste ord i retten:

- Jeg føler, at jeg har rejst mig. Men jeg er klar over, at det var meget dumt af mig, og at sagen vil hænge ved mig.

/ritzau/

Dagens Gossip