Christopher varmer op for Justin Bieber

Det 21-årige poptalent Christopher skal varme op for selveste Justin Bieber, når han indtager et udsolgt Parken den 20. april.

Christopher, der lige nu er i studiet for at indspille ny plade, kommer til at spille alle hans kendte hits og publikum kan således se frem til optræden fra to pop-charmører, der med garanti vil frembringe glædesfyldte pige-hvin.

Det er gået stærkt for Christopher, som i 2011 debuterede med singlen ”Against the Odds”, der hurtigt fik de sociale medier til at koge og blev Christophers første guldplade. Siden da har den unge stjerne mere end slået sit navn fast herhjemme med over 8 millioner views på Youtube, 12 millioner streams på Spotify og over 59.000 likes på facebook.

Debutalbummet ”Colours” udkom i marts 2012 og affødte, udover ”Against The Odds”, hitsinglerne ”Nothing In Common” og ”Mine, Mine, Mine”, som alle har kastet guld- og platincertificeringer af sig.

Christopher, der har et hav af udsolgte koncerter og klubturnéer i bagagen, har også vundet prestigefulde priser som ”The Voice Prisen 2012” og en Danish Music Award for ”Årets Innovations-pris” – og så er han lige nu nomineret til ”Årets nye danske navn” til Zulu Awards 2013.

Nedenunder kan du se videoer med Christopher og Justin Bieber......

 

Dagens Gossip