Cindy Crawford: Bekymret for datter i branchen for supermodeller

Skrevet af admin

25/09/2015

Mest læste i dag

Om en måned fylder den legendariske supermodel Cindy Crawford 50. Det er nu ikke noget hun bekymrer sig om, men det gør hun derimod om sin 14-årige datter, Kaia. Supermodellens datter har nemlig allerede valgt at gå i de langbenede fodspor og har blandt andet været model i det italienske Vogue og CR Fashion Book.

- I dag forventer man, at modeller er så tynde, og det er jeg bekymret for på hendes vegne. Det har aldrig været min naturlige kropsbygning, og jeg tror heller ikke, det bliver hendes. Men alligevel siger jeg til hende "Nyd kulhydraterne mens du kan!", siger den 49-årige model i et interview med Net-a-Porters magasin "The Edit".

Cindy Crawford har datteren Kaia Gerber sammen med sin mand, forretningsmanden Rande Gerber, som også er tidligere model. For tre uger siden fyldte Kaia Gerber 14 år.

- Jeg vil ikke have, at hun skal føle, at vi konkurrerer, men jeg kan alligevel ikke lade være med at drille hende lidt og sige "Du har mit gamle hår - giv mig det tilbage!" eller "Giv mig mine ben tilbage!", fortæller Cindy Crawford.

Den 49-årige supermodel har også været med i film og tv-serier og var i en periode vært på MTV-programmet "House of Style". Hendes bedste råd til nye modeller er da også at lære at synge og spille skuespil, for som hun siger "det er ikke rigtig nok bare at være model længere" med reference til, at skuespillere i høj grad stjæler forsiderne på modemagasinerne.

Se Kaia Gerber som model for CR Fashion Book her: https://instagram.com/p/653-W6ppY9/?taken-by=kaiagerber

/ritzau/FOKUS