Cirkus Arena-artist styrter ned fra dødshjul i Aarhus

»Det er forfærdeligt. Han mistede fodfæstet og røg fem meter ned. Han var stærkt plaget af smerter. Gudskelov var der tre læger til stede blandt publikum, der sprang til med det samme og kom ind i manegen og tilså ham. Derefter blev han båret fra manegen til klapsalver og ind i en ambulance og kørt til hospitalet,« fortæller Arenas pressechef, Lena Just Lund, til bt.dk.

Hun har været med i syv cirkus-sæsoner og har aldrig oplevet noget lignende, siger hun.

Cirkus-ulykken skete umiddelbart efter åbningsnummeret kl. 15.30 søndag foran 800 publikummer, da vovehalsen og cirkus-artisten Ray Navas skulle optræde med sin bror i ’Dødshjulet. I stedet for at begejstre de mange hundrede tilskuere med imponerende luftakrobatiknumre, ramte han forkert med sin fod og styrtede de fem meter ned.

»Cirkus Arenas direktør og sprechstallmeister, Benny Berdino, gik straks ind og sagde »mine damer og herrer - det her er grimt«. Løbende gennem forestillingen sørgede han for at opdatere publikum om Rays tilstand,« siger Lena Just Lund til bt.dk.

Hun har netop været ude at tilse den kendte vovehals og artist, Ray Navas, på Aarhus Kommunehospital og fortæller, at alle er sluppet med skrækken.

»Først forlød det, at han kunne have brækket ryggen og et ben. Men han har ikke brækket noget, og det er så glædeligt. Han er sluppet meget nådigt,« lyder det fra Cirkus Arenas pressedame, som tilføjer:

»Ray har det efter omstændighederne godt. Men det er klart, man bliver rystet og spørger sig selv, hvad der gik galt,« siger hun.

Næste Cirkus Arena-forestilling på Tangkrogen i Aarhus er på tirsdag 16. april. Endnu ved man ikke, om Ray Navas er klar til at optræde.

Arbejdstilsynet skal nu undersøge ulykken.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip