Cirkusrevyen klar med skuespillerne til næste års forestilling

Cirkusrevyen 2013 spiller for fulde huse, og der er endnu et par måneder tilbage af sæsonen, men revydirektør Torben ”Træsko” Pedersen sætter allerede nu navne på 2014-holdet.

Det bliver Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Vicki Berlin, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard.

- Det er en lykke, at Lisbet og Ulf begge er klar til at tage endnu en sæson i revyteltet på Dyrehavsbakken. Med på 2014-holdet får de to skuespillere, der heldigvis har valgt at vende hjem til Cirkusrevyen efter blot et års pause, nemlig Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard, mens der er debut for revyens anden kvindelige skuespiller, Vicki Berlin, siger Torben ”Træsko” Pedersen.

Vicki Berlin er ikke helt uden erfaring med Cirkusrevyens scene, for hun stod der faktisk i forbindelse med Revyernes Revy 2011 med et nummer fra Nykøbing F. Revyen. Ved denne lejlighed modtog Vicki  prisen ”Årets Dirch” som sæsonens bedste revykunstner.

Om engagementet med Cirkusrevyen 2014 siger hun kort og godt:

- At være med i Cirkusrevyen er simpelthen en drøm, der går i opfyldelse.

Vicki Berlin blev uddannet skuespiller i år 2000 og kom 4 år senere med på P3’s satirehold Tjenesten, som i 2007 kom på TV på DR2. Derudover har Vicki Berlin blandt andet lagt stemme til et hav af tegnefilm, medvirket i tv-programmet Vild med Dans (2007), spillet Frenchy i musicalen Grease i Tivolis Koncertsal i 2012, medvirket i "Tjener for To" på Betty Nansen Teatret og været at opleve på mange af landets revyscener blandt andre Nykøbing F. Revyen, Bornholmerrevyen, Aalborg Vinterrevy og denne sommer i Rottefælden i Svendborg.

I 2014 bliver der et gensyn med kapelmester James Price, scenograf Niels Secher og koreograf René Vinther.

Dagens Gossip