City-anfører lader sig ikke rive med af solid udesejr

Skrevet af admin

25/02/2016

Dagens topnyheder

Manchester City tog et godt skridt videre mod kvartfinalen i Champions League med en 3-1-sejr ude over Dynamo Kiev onsdag aften.

Det var derfor en lettet City-anfører Vincent Kompany, der satte ord på præstationen i den første af to ottendedelsfinaler.

- Det blev til et utroligt godt resultat på udebane. Vi kunne ikke have håbet på noget særligt meget bedre, siger City-anfører Vincent Kompany til britiske BT Sport.

- Det var en god præstation, og 3-1 er et godt resultat. Vi er meget tilfredse, men vi skal ikke lade os rive med på grund af dette, siger belgieren.

Dynamo Kiev havde ikke spillet en betydende kamp i flere måneder, og det kunne ses i flere perioder af kampen i Ukraine.

- Vi kunne have scoret flere mål. Det var en solid City-præstation, og sådanne nogle vil vi gerne se flere af, lyder det fra Kompany.

Kiev-træner Sergej Rebrov var glad for, at hjemmeholdet fik scoret et enkelt mål i anden halvleg, men generelt var det ikke opløftende set med ukrainske briller.

- Jeg er selvsagt skuffet over resultatet. City gjorde ikke noget specielt, men de udnyttede vores fejl.

- Vi slider på grund af, at vi ikke har spillet kampe så længe, og jeg er også lidt skuffet over, at vi ikke scorede flere mål, siger Rebrov.

Han håber, Kiev-spillerne kan levere en bedre indsats i returkampen i Manchester om tre uger.

/ritzau/NTB